Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Česen 2021
Copatka, nameravala sem ga pobrati jutri, pojutrijšnjem in v soboto, a bom videla, če bo šlo (vreme in pogreb sredi jutrijšnjega dne).
Testno sem izkopala kar nekaj rastlin. Kaže na "katastrofo epskih razsežnosti". Letina bo drobna do zelooo drobna.
Tudi čebule ne bo skoraj nič._________________naredimo svet lepši
Testno sem izkopala kar nekaj rastlin. Kaže na "katastrofo epskih razsežnosti". Letina bo drobna do zelooo drobna.
Tudi čebule ne bo skoraj nič._________________naredimo svet lepši
Moja Anka, posajena v jarke, kasneje osuta in izdatno zastrta z miskantom je vse vremenske neprilike dobro prenesla. Danes sem poskusno izpulila eno sadiko, ki je imela suhih že pol spodnjih listov. Glavica je lepa, debela, stroki so sicer že narahlo izbočeni a je še veliko preveč svežih ovojnic in steblo zeleno ter sočno. Še vsaj en teden, če ne več, bom počakala. Ocenjujem, da bo pridelek podoben najboljšim letinam. Dozdeva se mi, da je pozna pomlad česnu samo koristila.
Ojoj, Brbr, žal mi je .
Jaz bom še čakala, moja anka je še zelo zelena. Eno sem poskusno izpulila, stroki so sicer že nakazani, a mislim, da bi se rada še malo poredila .
Vsa leta sem jo spravljala bolj konec julija, najbrž bo tudi letos tako._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Jaz bom še čakala, moja anka je še zelo zelena. Eno sem poskusno izpulila, stroki so sicer že nakazani, a mislim, da bi se rada še malo poredila .
Vsa leta sem jo spravljala bolj konec julija, najbrž bo tudi letos tako._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
brbr: pri tebi je verjetno tudi suša naredila svoje. Če se ne motim, ga sadiš na precej odcednem zemljišču? Moj raste v težki ilovici pa še dvakrat vmes sem mu pomagala z zalivanjem. Pri samo 60 sadikah to ni problem. Imam pa še en kup "pozabljenčkov" tu in tam, vsepovsod, kjer sem vzgajala semena iz zarodnih čebulic. Tisti niso bili deležni nobene nege in so temu primerno drobčkani pa še posajeni so bili po sistemu "samo da se stran ne vrže".
Za tolažbo: po izkušnjah se mi zdi, da se manjše glavice bolje skladiščijo.
Za tolažbo: po izkušnjah se mi zdi, da se manjše glavice bolje skladiščijo.
Hvala za tolažbo in spodbudne besede. Res se je na njivi prezgodaj posušil.
Dva samorastnika ba vrtu sta še konkretno zelena. Ko sem ga gojila na vrtu, sem ga po navadi pobirala konec julija.
No, danes se začne dan resnice.... Robce za brisanje solza imam že pripravljene _________________naredimo svet lepši
Dva samorastnika ba vrtu sta še konkretno zelena. Ko sem ga gojila na vrtu, sem ga po navadi pobirala konec julija.
No, danes se začne dan resnice.... Robce za brisanje solza imam že pripravljene _________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Domžale