Česen 2021
-
- Site Admin
Česen 2021
(Prenos iz arhiva)
-
- Kraj: Domžale
Česen 2020
dodala: muha
Naslednji teden treba posadit česen !
Najbolje kar v ponedeljek, ker za torek prehodno spet obeta dež.
dodala: muha
Naslednji teden treba posadit česen !
Najbolje kar v ponedeljek, ker za torek prehodno spet obeta dež.
-
Jaz štartam ta petek. Mislila sem saditi tudi v soboto, a bo verjetno dež, torej ne bom. V nadaljevanju bom poslušala loviti dneve za korenino (2., 3.,4. november, pa še 11., 12., 13. november). Letos je korenina kar lepo razporejena, če bi le še vreme sodelovalo..._________________naredimo svet lepši
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Jaz ga bom sadila čim kasneje v terminu za korenino, najbrž celo 20. in 21.11., odvisno od vremena. Meni se zelo pozna saditev vedno obnese, ven pride šele spomladi, kar se mi zdi v redu
.
Gredo, kjer bo česen, imam še polno zelja, špinače, rukole za čebelice, fizalisa, kapucink in šetraja
. Zdaj jo počasi čistim in pripravljam. Potem jo bom zastrla s kompostom in šele potem sadila. Planiram enih 400 do 500 česnov, večino iz čebulic, nekaj pa iz strokov._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
Gredo, kjer bo česen, imam še polno zelja, špinače, rukole za čebelice, fizalisa, kapucink in šetraja
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
-
- Kraj: Domžale
-
Česen sem sadila od 23.oktobra do 14.novembra. Letos ga nisem nič prekrivala s senom, ga bom spomladi, ko bo pokukal iz zemlje.
Mislim, da zdaj glede zmrzali še ni kritično, ker zemlja v območju čebulčkov še mi zmrznjena.
Žlehtnoba, mislim, da se ti ni treba bati, tudi zato, ker imaš dobro zadekano..._________________naredimo svet lepši
Mislim, da zdaj glede zmrzali še ni kritično, ker zemlja v območju čebulčkov še mi zmrznjena.
Žlehtnoba, mislim, da se ti ni treba bati, tudi zato, ker imaš dobro zadekano..._________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Jaz sem zadnjih 100 čebulčkov posadila šele v soboto, a mislim, da jim tale površinska zmrzal ne bo škodila, imajo kovterček iz komposta
._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)