Česen 2021
-
- Site Admin
Česen 2021
(Prenos iz arhiva)
-
- Kraj: Domžale
Česen 2020
dodala: muha
Naslednji teden treba posadit česen !
Najbolje kar v ponedeljek, ker za torek prehodno spet obeta dež.
dodala: muha
Naslednji teden treba posadit česen !
Najbolje kar v ponedeljek, ker za torek prehodno spet obeta dež.
-
Jaz štartam ta petek. Mislila sem saditi tudi v soboto, a bo verjetno dež, torej ne bom. V nadaljevanju bom poslušala loviti dneve za korenino (2., 3.,4. november, pa še 11., 12., 13. november). Letos je korenina kar lepo razporejena, če bi le še vreme sodelovalo..._________________naredimo svet lepši
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Jaz ga bom sadila čim kasneje v terminu za korenino, najbrž celo 20. in 21.11., odvisno od vremena. Meni se zelo pozna saditev vedno obnese, ven pride šele spomladi, kar se mi zdi v redu
.
Gredo, kjer bo česen, imam še polno zelja, špinače, rukole za čebelice, fizalisa, kapucink in šetraja
. Zdaj jo počasi čistim in pripravljam. Potem jo bom zastrla s kompostom in šele potem sadila. Planiram enih 400 do 500 česnov, večino iz čebulic, nekaj pa iz strokov._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)

Gredo, kjer bo česen, imam še polno zelja, špinače, rukole za čebelice, fizalisa, kapucink in šetraja

Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
-
- Kraj: Domžale
-
Česen sem sadila od 23.oktobra do 14.novembra. Letos ga nisem nič prekrivala s senom, ga bom spomladi, ko bo pokukal iz zemlje.
Mislim, da zdaj glede zmrzali še ni kritično, ker zemlja v območju čebulčkov še mi zmrznjena.
Žlehtnoba, mislim, da se ti ni treba bati, tudi zato, ker imaš dobro zadekano..._________________naredimo svet lepši
Mislim, da zdaj glede zmrzali še ni kritično, ker zemlja v območju čebulčkov še mi zmrznjena.
Žlehtnoba, mislim, da se ti ni treba bati, tudi zato, ker imaš dobro zadekano..._________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Jaz sem zadnjih 100 čebulčkov posadila šele v soboto, a mislim, da jim tale površinska zmrzal ne bo škodila, imajo kovterček iz komposta
._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)

Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)