Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paeonia - potonika - zelnata trajnica
Letos so cvetovi tako hitro pobegnili, da jih še slikati nisem uspela. Cvetela je tudi moja nova, bela edicija, ki sem jo lani prejela tukajle na forumu.
No, imam pa update glede mojega eksperimenta s semeni.
Tista v zemlji - ne vem, kaj se dogaja z njimi.
Ena runda čaka na jesensko setev direkt v zemljo (glinen lonec, ki bo prezimil zunaj).
Tole so pa moja siljena semena: malo ven - malo v hladilnik:
Ja, vem, niso samo semene potinik.
No, imam pa update glede mojega eksperimenta s semeni.
Tista v zemlji - ne vem, kaj se dogaja z njimi.
Ena runda čaka na jesensko setev direkt v zemljo (glinen lonec, ki bo prezimil zunaj).
Tole so pa moja siljena semena: malo ven - malo v hladilnik:
Ja, vem, niso samo semene potinik.
Odcvetele cvetove sproti odstranjujem, potem pa jih prikrajšam le toliko, da imajo "grmi" lepo obliko in ne štrli tukaj ali tam ven kak daljši poganjek, a ne za 1/3, temveč manj.
Pozno jeseni (november?) jih porežem popolnoma do tal (ne pustim štrcljev). Prej jih ne, saj mi je tudi suho listje v okras.
Pozno jeseni (november?) jih porežem popolnoma do tal (ne pustim štrcljev). Prej jih ne, saj mi je tudi suho listje v okras.
Treba je it v naravo.
borutl
borutl