Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Hosta - hosta

tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Tudi jaz še nimam niti ene, če so se komu preveč razrasle.... lahko prinese na jesensko ali pomladansko srečanje.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

tjesih živio z veseljem bi ti prinesla a ne bo šlo, ker so zame hoste najlepše pravzaprav takrat ko se razrastejo in ko je veliko listov a to traja nekaj let. tudi desetletje je potrebno da pridejo v kompozicijo katero si zastavim enako kot velikost in takrat rečem "waw ". lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Voda saj je v redu. Če bi mi prinesla ti čisto vse, bi bil to pravzaprav še en tvoj vrt na Notranjskem. Je pa tudi moj letos že precej drugačen - samo tvojega nasveta nisem upoštevala - tako poletje mineva med paradižniki in štedilnikom.
Jasminka

Odgovor Napisal/-a Jasminka »

muha je napisal/a:
Jasminka, da se ne bo podvajalo - katere od poslikanih že imaš?

Moram priznati, da nobene. Imela sem dve, pa enostavno ne vem, kaj se je z njimi zgodilo, da jih letos ni več.
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Še čisto "frišna". Nasajena je bila nekje konec maja, začetek junija. Sedaj se že hoče bohotit s cvetenjem.

Ena od treh.
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Cveti še tista, za katero za letos nisem upala, saj smo se pošteno namučili, da smo jo en košček odškrtnili od matične rastline pri prijateljici.

Veliki svetlo zeleni listi. Počasi drug za drugim so se sušili in sem jih morala lomit stran. Ampak .... potem se je obrasla in sedaj nastavlja svoje popke in cvetove.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Zelo zanimivo! Nikoli slišal. Sicer ko pride do hrane, ponavadi nisem preveč drzen pri tako eksotičnih zadevah, ampak če bo kdaj lakota...
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Še enkrat hvala vsem Gartlčankam in Gartlčanom, ki ste mi donirali različne Hoste za zasaditev severne strani kleti:

Aja, pa tisto dračje je že odpeljano stran Wink_________________Živeti na podeželju je najlepše!
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Marijav,
zelo lepo,tudi hoste so prekrasne trajnice
Odgovori