Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Shranjevanje pečenih paprik
-
- Prispevkov: 5235
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
Moje pečene paprike sem konzervirala tako, ot sem napisala zgoraj: pečene, očiščene sem zložila v kozarce in sproti zalivala z osoljenim sokom, ki so ga spustile med ohlajanjem. Potem sem kozarce pasterizirala v pečici na 140st.
No, čez nekaj dni se mi je zdelo, da se v kozarcih nekaj dogaja - pojavljali so se mehurčki. Tako sem vse kozarce pasterizirala ponovno. Tokrat v vodni kopeli. Zdaj bom pa videla, kaj bo...
Sem pa prečitala v eni knjigi, da se zelenjava teže shranjuje od sadja, ker ima pramalo kisline. Zna biti, da bi morala v kozarce vseeno dodati kakšno žlico kisa ali lomonovega soka..._________________naredimo svet lepši
No, čez nekaj dni se mi je zdelo, da se v kozarcih nekaj dogaja - pojavljali so se mehurčki. Tako sem vse kozarce pasterizirala ponovno. Tokrat v vodni kopeli. Zdaj bom pa videla, kaj bo...
Sem pa prečitala v eni knjigi, da se zelenjava teže shranjuje od sadja, ker ima pramalo kisline. Zna biti, da bi morala v kozarce vseeno dodati kakšno žlico kisa ali lomonovega soka..._________________naredimo svet lepši