Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Nizki stročji fižol Tema
Dvakrat sem ga že obrala. Za moj okus je nekako primerljiv z Bergoldom. Podobne čvrstosti, zelo primeren za vlaganje in za enolončnice, ker se zlepa ne razkuha. Po drugem obiranju izgleda dokaj oskubljen. Temeljito sem ga zalila, da vidim, ali se bo še obrasel in zacvetel. Zadaj imam novo gredico, sejano z enomesečnim zamikom. Tam šele pričenja cveteti.
Jaz sem ga pred leti dobil v Šparu ali Hoferju.
Drag ko žefran in enomestno število zrnj v paketu.
Sedaj sadim svojega in sem z njim zelo zadovolje.(govor je o visokem)
Za ta nizkega podobno , sem pa kupil kar v Italiji tistega v diskontu na kilo (Lingva di Fuoco) (nekajkrat cenejši kot v semenarni) in sedaj sadim svojega.
Zato ne priporočam metati denarja skozi okno , kupite kar tistega na kilo...
Drag ko žefran in enomestno število zrnj v paketu.
Sedaj sadim svojega in sem z njim zelo zadovolje.(govor je o visokem)
Za ta nizkega podobno , sem pa kupil kar v Italiji tistega v diskontu na kilo (Lingva di Fuoco) (nekajkrat cenejši kot v semenarni) in sedaj sadim svojega.
Zato ne priporočam metati denarja skozi okno , kupite kar tistega na kilo...