Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sušeni paradižniki na soncu
-
- Kraj: Domžale
Včeraj sem sušila v pečici malo debelejše češnjevce. Nekje na polovici posolila, tik pred koncem pokapala z olivčkom in ohladila. Nič jih nisem zalivala z oljem ampak sem jih kar v kozarec dala in v hladilnik.
Nevem kaj je to, da se kar naprej odpirajo vrata od hladilnika. Pa kdo mi to dela? _________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Nevem kaj je to, da se kar naprej odpirajo vrata od hladilnika. Pa kdo mi to dela? _________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
cinija1 je napisal/a: |
Nevem kaj je to, da se kar naprej odpirajo vrata od hladilnika. Pa kdo mi to dela? |
Ko so bili otroci še manjši pa ne premajhni za pomagat), sem jih pred to okvaro hladilnika ali pa napolnjenih kozarcev na pultu obvarovala tako, da sem kot sveto postavila pravilo, da mora vsaka vložena stvar odležati dva tedna, prej pa ni dobra.
Seveda je to šlo pri otrocih, pri meni pa nekako ne gre ... Tako ne morem in ne morem nasušiti kakijev ... kar izginjajo s pladnja, polsuhi ..._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje