Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous
Plamenka je napisal/a: |
Mfranc, kaj si mislil s 'fiksirati'? Vsekakor ostane doma, ker je cvet največji od vseh mojih in posebne oblike. |
Hja, mislil sem na to, kaj boš še počela z njim?
Če ga boš razmnoževala s sejanci, bodo verjetno imeli enake cvetove (100% pa nisem, se dogaja tudi s kloni marsikaj )
Ali boš za stabilnost sorte tole nadaljevala s selekcijo semen tja do 8 - 9 F generacij in dobila priznano novo sorto.
Ali pa ga boš še križala, za kakšno drugo, zanimivo varianto _________________mfranc
Mfranc, najbrž ne bom nič posebnega počela s tem sejancem. Posadila ga bom na vrt, zamenjan bo z enim lanskim sejancem, ki mi ni tako všeč. Stabilizirala ga ne bom, mogoče ga bom kdaj križala s kakim drugim z zelo velikimi cvetovi. Spomladi ti lahko dam kako vejico, če bi si želel vzgojiti svojega.
Dajmar, krasni hibiskusi, lepa zbirka!
Takole pa sem letos razpostavila svoje sejance. Razen dveh so letos vsi rdeči. Dva pa sta še majhna in čakam, da zacvetita.
Dajmar, krasni hibiskusi, lepa zbirka!
Takole pa sem letos razpostavila svoje sejance. Razen dveh so letos vsi rdeči. Dva pa sta še majhna in čakam, da zacvetita.