Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Passiflora, pasijonka

Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Res je lepa, prav taka kot na sliki na vrečki._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Tudi sama sem dobila pasijonko od Optimist-a,pozimi sem jo imela na zasteljenem balkonu,poleti od zunaj in tako 3 leta, nikoli ni zacvetela in to leto sem jo pustila ,,krepnit,,ker se mi je zdelo nevredno truda.ne vem kako vam uspe da vam zacveti?
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Saj jaz sem že imela pasijonko, tisto klasićno, modrocvetoćo. Vsako leto mi je cvetela, veliko manjša kot je moja sedanja, tako da ne vem, zakaj je ta tako trmasta. Zato sem tudi vprašala, će ima morda kdo Bućarkino pasijonko..._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Tale moja pasijonka odpira cvet za cvetom, sam cvet je odprt cca 2 dni, presenečana pa sem nad vonjem, diši omamno, sploh ne znam opisati vonja tako močan in poseben je._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Hrast1 je napisal/a:
Pozdravljeni, prvič imam pasijonko - Passiflora caerulea in me zanima nekaj stvari:

- ali je plastična 6,5l posoda dovolj velika
- se jo lahko prezimi pokrito zunaj (Lj)
- lahko uporabim gnojilo NPK:357?

Plezalna ograja je pa že pripravljena. Wink
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Danes zjutraj sem zagledala prvi cvet pasijonke, ki sem jo letos vzgojila iz semena. Sedaj se je cvet že zaprl.

mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Cvet je seveda prelep. Napravi tu v naših krajih tudi plod?
Odgovori