Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Brstični ohrovt - Brassica oleracea L. var. gemmifera

Odgovori
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

čUdovit!
Moji lani niso naredili..._________________sonček je in .....
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Uporabniški avatar
Melona

Ali kdo zamrzuje brstični ohrovt? Kako ga spedena? Sem ga morala pobrati kar precej, ker sta se ga lotila naša dva ščeneta.
GrGr
Kraj: Občina D.Toplice

Odgovor Napisal/-a GrGr »

Sem poskusil, ko je bil višek: zamrznjen na pladnju, nato v vrečko. Bil je za silo...
Letos je sicer obrodil krasno, stenice so večino sadik pustile nedotaknjenih, proti gosenicam poškropim z bakterijami. Bil bi že za konzumacijo. Sadim vse kapusnice takoj, ko zasledim njih sadike - torej najkasneje marca. Opora je pri brstičnem nujna.
Uporabniški avatar
Melona

Hvala.
Odgovori