Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Fižol
Sem šel prav pogledat: 20.6. prva krepka bera 2kg Čuda Piemonta, pa še vedno solidno dela, tudi danes 1 kg Sicer je čedalje bolj ušiv, a ni neke škode, uši pa se zlahko operejo. Letos mi je na 3m2 naredil več kot visoki na skoraj 40. preklah :-o Teh je na vrtu le še 10, vijoličnega. Ne bodo več dolgo...
Poletni posevek Čuda Piemonta pa je tik pred začetkom cvetenja
Poletni posevek Čuda Piemonta pa je tik pred začetkom cvetenja
Pri meni je tudi polegal in ga ravno zato ne sadim več.
Bi ga, če bi se mi dalo napenjati mrežo za kumare, kot sem videla na nekem posnetku. (vodoravno, v dveh nivojih, prvi na kakih 15, drugi na 25 cm, približno), da bi rasel skozi luknje, ki bi ga nato držale v navpični smeri. Morda se kdaj celo lotim tega.
Bi ga, če bi se mi dalo napenjati mrežo za kumare, kot sem videla na nekem posnetku. (vodoravno, v dveh nivojih, prvi na kakih 15, drugi na 25 cm, približno), da bi rasel skozi luknje, ki bi ga nato držale v navpični smeri. Morda se kdaj celo lotim tega.