Malo jih daj v inkubator in bodo do Silvestrovega ravno pravi . So pa srčkani! _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Le uživajte ob njih, dokler ne skopnijo _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ja, tako se mi pa godi, če špricam klepet ob kavici 🙄. Moram kar verjeti, da so bili božanski 😊. Sicer pa ne dvomim, če so bili od Brbr 😉_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ja, ti pa znaš pihati na dušo. HVALA. Sem razmišljala, zdaj, ko že malo bolj poznam njihovo dušo in kaprice, bi kakšnega Tončka ali kar Toneta lahko naredila za eno od prihodnjih druženj Gartlčanov._________________naredimo svet lepši
Brbr, včeraj si omenila, kje si kupila modelčke. Sem pa sedela na drugi strani in potem nisem ujela odgovora. Jaz imam še dva večja modela od lani na zalogi, ampak tile majhni bi tudi kdaj prišli prav za kakšna darilca. Ali pa za manjše porcije, da ni potrebno ravno ta velikega načet. Pa se pridružujem ostalim, res si dobre spekla.