Splača se povprašati Vetiso ... in mogoče je še kje kaka firma, ki se ukvarja s podobnim programom.
Pa naš Ferdo36 bi verjetno vedel... !
Če ti posodice kakorkoli / kjerkoli uspe dobiti, bi prosil za kontakt.
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Lončki, posode, korita
A ve kdo kje se da dobiti malo bolj masivnejše nosilne platoje z večjim robom (dimenzije nekje 58x35x6cm?
Doma imam par starih toda ko sem hotel letos kupiti nove, sem našel v trgovinah samo tiste tanke (od Vetise), ki težko zdržijo vsakodnevno prenašanje 30 pollitrski lončkov.
https://www.vetisa.si/vetisa-nosilni-plato-za-platoje-535-x-345-x-35-deb1mm_________________Tudi po slabi žetvi je treba sejati.
Doma imam par starih toda ko sem hotel letos kupiti nove, sem našel v trgovinah samo tiste tanke (od Vetise), ki težko zdržijo vsakodnevno prenašanje 30 pollitrski lončkov.
https://www.vetisa.si/vetisa-nosilni-plato-za-platoje-535-x-345-x-35-deb1mm_________________Tudi po slabi žetvi je treba sejati.
Urh jaz sem si jih kupila v Vetisi pred leti in nisem bila zadovoljna. Bolj mi je priročno v plastičen plato malo višji. Dam na dno en karton, naj pa polivinil in nadevam not10 do 12 pol litrskih posod od piva ali pa od alpskega mleka,
Meni se to obnese in tako delam že 3 leta.
Tudi lažje mi j e prestaavljati s police dol, na polico, pa ven in not.
Probati ni greh
Pa lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Meni se to obnese in tako delam že 3 leta.
Tudi lažje mi j e prestaavljati s police dol, na polico, pa ven in not.
Probati ni greh
Pa lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...