Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Lončki, posode, korita

Odgovori
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Splača se povprašati Vetiso ... in mogoče je še kje kaka firma, ki se ukvarja s podobnim programom.

Pa naš Ferdo36 bi verjetno vedel... !

Če ti posodice kakorkoli / kjerkoli uspe dobiti, bi prosil za kontakt.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Loncev je doma "malo morje", pa mi noben trenutno ne odgovarja.

Iščem plitve, nizke, 10 do 20 l. Doma sta dva, oba v obratovanju Wink , premera 38 cm, globine 22 cm. Takšni, ali malo večji bi mi odgovarjali u nulo!

Že kopljem po Vetisi, pa ni nič na razpolago .... Rolling Eyes_________________mfranc
Urb

Odgovor Napisal/-a Urb »

A ve kdo kje se da dobiti malo bolj masivnejše nosilne platoje z večjim robom (dimenzije nekje 58x35x6cm?

Doma imam par starih toda ko sem hotel letos kupiti nove, sem našel v trgovinah samo tiste tanke (od Vetise), ki težko zdržijo vsakodnevno prenašanje 30 pollitrski lončkov.

https://www.vetisa.si/vetisa-nosilni-plato-za-platoje-535-x-345-x-35-deb1mm_________________Tudi po slabi žetvi je treba sejati.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Če jih ne boš dobil nikjer, je rešitev, da te tanke daš po 2 ali 3 skupaj.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Urh jaz sem si jih kupila v Vetisi pred leti in nisem bila zadovoljna. Bolj mi je priročno v plastičen plato malo višji. Dam na dno en karton, naj pa polivinil in nadevam not10 do 12 pol litrskih posod od piva ali pa od alpskega mleka,
Meni se to obnese in tako delam že 3 leta.

Tudi lažje mi j e prestaavljati s police dol, na polico, pa ven in not.
Probati ni greh

Pa lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ja, najbolj se obnesejo nizke pladtične gajbice ( dokler še bodo), pa še zastonj se dobijo v trgovinah. Priročno, ker jih je lahko nositi, stabilne so, različnih višin. Polivinil noter in gre super.
Urb

Odgovor Napisal/-a Urb »

Hvala vsem za odgovore.

cinija1, metuljc, sam kako pa zalivate potlej?

Ker v teh pladnjih sem enostavno nalil vodo noter in so rastline posrkale? Ali pač zalivate od zgoraj?_________________Tudi po slabi žetvi je treba sejati.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Urb: če je polivinil na dnu dovolj velik in trpežen (podoben, kot za pokrivanje na vrtu) , da ga ob strani zapogneš dober centimeter navzgor in da ni kje preluknjan, komot zalivaš od spodaj. Sama tako delam že nekaj let.
Odgovori