Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sodelovanje v poskusu ljubiteljske znanosti - stročnice
Uh, sem se oddahnila. Vse fižole sem posejala pred deževjem. Posejala sem vsa zrna, ker nisem pravočasno prečitala navodil, da naj kakšnega prihranim. Pet sort je lepo vzklilo, skorja istočasno, šesto pa sem čakala in čakala. No, včeraj so se pojavile prve zanke. Juhuhu. Da se jim ne bi kaj hodega zgodilo (polži), sem jih za enkrat pokrila s plastenkami.
_________________naredimo svet lepši
_________________naredimo svet lepši
Super, Melona. Pri meni že nekaj časa cveti samo kontrolni, drugi še nič. Naj bi imela same preklarje, a se zelooo obotavljajo z vzpenanjem. Hecno je, da rastejo povsem drugače, kot preklarji, ki smo jih vajeni. Ti naši takoj iščejo oporo, po kateri bi se ovijali.
"Raziskovani" pa od začetka dolgo rastejo tako kot nizki, zelo se razširijo v okolico. No, potem pa vendarle poženejo steblca in začno iskati oporo. Tako se od petih trenutno vzpenjajo trije, dva pa še kar "uradujeta" pri tleh.
Prvi dve prekli z leve proti desni so kofetarji, ki so priplezali skoraj do vrha prekl in lepo cvetijo.
Ostalih pet prekl pa zasedajo "raziskovani" fižoli, od katerih dva še ne kažeta želje po vzpenjanju.
O kakšnih cvetovih pa nima smisla izgublajti besed...
Aja, vsi so bili sajeni 9.05._________________naredimo svet lepši
"Raziskovani" pa od začetka dolgo rastejo tako kot nizki, zelo se razširijo v okolico. No, potem pa vendarle poženejo steblca in začno iskati oporo. Tako se od petih trenutno vzpenjajo trije, dva pa še kar "uradujeta" pri tleh.
Prvi dve prekli z leve proti desni so kofetarji, ki so priplezali skoraj do vrha prekl in lepo cvetijo.
Ostalih pet prekl pa zasedajo "raziskovani" fižoli, od katerih dva še ne kažeta želje po vzpenjanju.
O kakšnih cvetovih pa nima smisla izgublajti besed...
Aja, vsi so bili sajeni 9.05._________________naredimo svet lepši