Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Hvala! Bom tako naredila tudi jaz. _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Del mojega graha so dobro poščipale srne, a izgleda, da si bo malo opomogel - tu in tam ima kakšen svet. Neobjedeni del pa zdaj cveti..._________________naredimo svet lepši
Letos sem prvič sploh sejal sladkorni grah. Začel je delati stroke in pri dolžini cca 7 cm imajo v notranjosti komaj otipljiva zrna. Jih kljub temu lahko pobiram, da ne bodo "prestari"?
Jaz pobiram čisto majhne, ki so sočni in krasni kar surovi za v usta . Ali na hitro na maslo, krasna priloga. Ko imajo notri že zrna, meni niso več všeč _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)