Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Recepti likerjev
Stvar okusa, se mi zdi. In stvar preizkusa ...
Tale amigdalin (vsako leto ga nekaj "pridelam" oz. "pridobim" iz mandljevih jederc) zna poleg zdravilnih oz. nezdravih učinkov (kar je odvisno od količine) imeti precejšen vpliv na okus oz. na užitnost izdelka.
Lahko pa organiziraš ocenjevanje, pridemo!
ps:
čisto resno:
amigdalin je po sortah (za mandlje vem) tako različno zastopan, da je brez podatkov težko kar koli predvidevati in ti preostane res le preizkušanje.
Tale amigdalin (vsako leto ga nekaj "pridelam" oz. "pridobim" iz mandljevih jederc) zna poleg zdravilnih oz. nezdravih učinkov (kar je odvisno od količine) imeti precejšen vpliv na okus oz. na užitnost izdelka.
Lahko pa organiziraš ocenjevanje, pridemo!
ps:
čisto resno:
amigdalin je po sortah (za mandlje vem) tako različno zastopan, da je brez podatkov težko kar koli predvidevati in ti preostane res le preizkušanje.