ne morem se pritoževati nad pridelkom. Nedotaknjen je samo sladkorni grah, seme iz Lidla, ki mi je všeč, ker so zrna drobna. visok je pa ves tako požrt. Le kdo bi ga? Kosi?_________________Lp, Živa
Tudi tale sorta, Hurst Greenshaft, se bo letos lepo izkazala. Seme kupljeno leta 2020 pri PSD je še vedno dobro kalilo. Rastline zrastejo približno en meter visoko. Stroki so dolgi, po 9-10 zrn je v vsakem stroku.
Tudi te bolj tople dneve lepo prenaša. Sem ga pa redno, skoraj vsak dan zalival.
Moj sladki grah še vedno na polno dela. Me pa zanima - a je treba stroke za seme pustiti na njem, dokler se ne posušijo? Ali se v redu posušijo tudi obrani? Ker meni že gnijejo in plesnijo v tem deževju . Tudi navadnega graha še nisem vrgla ven, da bi se stroki posušili, a bodo očitno prej zgnili._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)