Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paeonia - potonika - zelnata trajnica

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Nasmejala si me, Muha! bhuahahaha Tudi mene spominja na bor, le da so 'iglice' mehkejše.
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Mene spominjajo pa na plesalke, ki se vrtijo, vrtijo in vrtijo... čudovite!!! Moje potonike še čakam, da se pokažejo v polnem sijaju.
Uporabniški avatar
Plamenka

Zacvetela je stara, nizka, rdeča potonika. Izvedela sem, da se imenuje Rubra Plena, vsaj tako je napisal g. Mejak. Za razliko od drugih se pri tej listi zelo kmalu po cvetenju začnejo sušiti.

brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Lepa, lepa._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Ko bo kdo svojo nizko rdečo potoniko razsadil, se postavim v vrsto._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
braneb

Odgovor Napisal/-a braneb »

Letošnje leto pa res ni bilo naklonjeno zelnatim potonikam. Zacvetele so v času vsakodnevnega dežja in veliki cvetovi res niso vzdržali te mokre teže in vsaj pri meni so zelo hitro odcvetele.

braneb

Še tri letošnje zelnate potonike iz moje zbirke

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tudi pri nas jih je letošnjev veme precej zdelalo, so se kar sproti osipale.
Uporabniški avatar
Plamenka

Letos sem imela občutek, da sem se samo obrnila okoli in cvetov ni bilo več, še preden sem si jih dobro ogledala. Po nekem deževju so šli. Žal mi je predvsem za eno novo, od katere nisem imela niti fotografije in je imela 3 popke, ki so se zalepili in niso zacveteli.
braneb

Vse tri v rozalila barvi, a vseeno vse tri različne vsaka iz svojega grma v moji zbirki potonik. Vsak cvet je drugačen.

Odgovori