Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Napajalniki za ptice
Takole izgleda moja kopalnica na vrtu. Nič kaj imenitna ni - star pekač, a služi namenu.
Tole pa je redni obiskovalec vrta. Gleda svoj najljubši televizijski program. Tule sem posredovala z namestitvijo mreže - zaradi mačk in sive čaplje, ki sem jo neko jutro zalotila pri bazečku, ko je oprezala za mojimi zlatkami...
MOgoče bi tovrstno mrežo lahko postavila v krogu okoli napajalnika. Jaz jo obesim okoli ptičjih krmilnic, da preprečim večjim pticam (golobi, vrane) dostop do hišice..._________________naredimo svet lepši
Tole pa je redni obiskovalec vrta. Gleda svoj najljubši televizijski program. Tule sem posredovala z namestitvijo mreže - zaradi mačk in sive čaplje, ki sem jo neko jutro zalotila pri bazečku, ko je oprezala za mojimi zlatkami...
MOgoče bi tovrstno mrežo lahko postavila v krogu okoli napajalnika. Jaz jo obesim okoli ptičjih krmilnic, da preprečim večjim pticam (golobi, vrane) dostop do hišice..._________________naredimo svet lepši
Joj, zdaj si me spomnila na mojo mačkono. Sosedi imajo ribnik in ona tam lovi ribe in pol jih prinese notri v hišo. Vsa ponosna nad ulovom in rep ima v obliki vprašaja, kar pomeni, da je igrivo razpoložena. Sosedi so nam že rekli, da naša mačka pri njih dežura pri ribniku in, da lovi ribe. Jaz se samo bojim, da jo bodo zastrupili zaradi tega. Jaz pri temu ne morem narediti ničesar, ker mački imajo lovski nagon in jaz tega ne morem preprečiti. Oni bi pa lahko postavili mrežo in to preprečili tako kot si storila ti, a tega ne naredijo.
Life is like a game ... play it ...
Na jadranu imamo tramontano, ki je sister burje in, ki lahko doseže hitrost preko 100 km/h in lahko z orkansko močjo podre drevesa, odkriva strehe na hišah, uničuje čolne ali jih celo prevrne. Jaz bom morala obvezno napajalnik, ki je na tleh z nečim pritrditi, ker drugače ga bo prej ko slej odpihnilo kot peresce.
Life is like a game ... play it ...