Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2023
lpmami je napisal/a: |
Tegale imam. |
Zanesljiv znak, da je zrel je zgoraj pri peclju, ko se bo "krona"pod pecljem začela barvati je OK, na tej sliki se vidi še povsem zelena barva. Pri tem antocianu podoben je Helsing Junction Blues-u bo ta del najverjetneje pordečel, kot tudi tisti del na senčni strani, kjer ga sonce ne dobi.
mfranc je napisal/a: |
Evo, zaključujem sezono 2023. Že prejšnji teden smo pojedli zadnje paradižnike. Poudarek je na zadnje, okusa ne bi hvalil . |
Saj ne gre za okus ampak za podiranje rekordov _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A