Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Orehovec
Crtj, saj v tem je problem . Težko šparam zadnje kapljice lanskega, da bi ga imela za referenco letošnjemu. Bom probala še malo zdržati. _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Melona, jaz sem ga šele včeraj pretočila in danes dodajam vse ostalo (sladkor, strok vanilije, cimetovo skorjico, klinčke ter eterično olje limone in pomaranče). Na 5,5 litra sem do zdaj dodala 35 dkg sladkorja, a ga moram očitno dati več, je grenek kot hudir. Kot pravi Crtj - zaenkrat je "zadeva v času pretočenja razmeroma grozna". Vidim, da si ga ti dala pol kile na 3 l žganja.
Koliko se čuti kislina od limone? Bom mogoče dala not kar malo soka.
Napisala si "ga bom redčila, ko bo namok končan". Koliko ga pa razredčiš? Jaz lanskega nisem nič ... pa je zelo dober.
Zdaj ga bom par dni pustila, da se okusi prepojijo, potem gre v steklenice._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Koliko se čuti kislina od limone? Bom mogoče dala not kar malo soka.
Napisala si "ga bom redčila, ko bo namok končan". Koliko ga pa razredčiš? Jaz lanskega nisem nič ... pa je zelo dober.
Zdaj ga bom par dni pustila, da se okusi prepojijo, potem gre v steklenice._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Crtj, a toliko časa naj ga še pustim skupaj z dodatki? Lani sem ga samo par dni, pa je bil vseeno odličen. Ampak najbrž bo tako res še boljši. Potem ga moram pa pretočiti v flaškon, zdaj mi zaseda mojo najljubšo skledo ...
A ga ti tudi kaj redčiš kot Melona?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
A ga ti tudi kaj redčiš kot Melona?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)