Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Česen 2024
-
- Kraj: Domžale
AB, pa si ti zadovoljen, če pride ven tako zgodaj? Jaz sem najbolj vesela, če ga dočakam šele marca ali aprila._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
-
Danes sem posadil še eno gredico Gardosa. 4 vrste po 26 strokov.
Zemlja je kar mrzla, je malo zeblo v roke.
Jesenska runda je vsa zunaj; visoki so nakako okoli 10 centimetrov.
Jeseni sem posadil tudi nekaj tisti zračnih čebulic Anke ( od brbr ), pa je trenutno le en kalček zunaj. Zdaj sem nervozen, ker ne vem, če sploh bo kaj iz tega. Ni mi všeč, da toliko časa ( več kot 3 mesece in pol ) ne pokukajo iz zemlje.
Če do sredine marca ne bo nič, bom tisti del kar prekopal in kaj drugega posadil.
Zemlja je kar mrzla, je malo zeblo v roke.
Jesenska runda je vsa zunaj; visoki so nakako okoli 10 centimetrov.
Jeseni sem posadil tudi nekaj tisti zračnih čebulic Anke ( od brbr ), pa je trenutno le en kalček zunaj. Zdaj sem nervozen, ker ne vem, če sploh bo kaj iz tega. Ni mi všeč, da toliko časa ( več kot 3 mesece in pol ) ne pokukajo iz zemlje.
Če do sredine marca ne bo nič, bom tisti del kar prekopal in kaj drugega posadil.
AB, Anka je za potrpežljive ljudi. Da ne boš mislil, da je te tri mesece zabušavala. Ne! Rasti se loti kot pravi gradbeni mojster: najprej se posveti izdelavi temeljev (čez zimo naredi močan koreninski sistem. Ta ji med rastjo zelo prav pride) in se šele konec februarja, začetek marca posveti "zidanju zelenih nadstropij".
Če pogledaš zapise iz prejšnjih let, ti bo vse jasno. Letos gre najbrž hitreje, ker tile zarodni čebulčki pokukajo na plano še kasneje - pri meni pokukajo izpod zastirke šele enkrat marca.
Te dni imam namen iti na njivo v kontrolo. Ne pričakujem, da je že kaj zunaj..._________________naredimo svet lepši
Če pogledaš zapise iz prejšnjih let, ti bo vse jasno. Letos gre najbrž hitreje, ker tile zarodni čebulčki pokukajo na plano še kasneje - pri meni pokukajo izpod zastirke šele enkrat marca.
Te dni imam namen iti na njivo v kontrolo. Ne pričakujem, da je že kaj zunaj..._________________naredimo svet lepši
-