Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Narcissus - narcisa
Bom kar tule vprašala/prosila, ker v razdelku Iščem narcis še ni, pa tudi imam občutek, da na splošno tam odziv ni ravno pretiran.
A ima kdo preveč narcis - navadnih, belih, enojnih in bi jih bil pripravljen izkopati pa podariti za mojo hčerko.
Pravi, da jih bo sicer naročila po spletu, a se ji zdi nekako neprimerno, ker je sicer narcis po naših vrtovih veliko in se hitro razraščajo.
P.S. Ponudbe pod "Odrešim vas viškov." pa hvala vnaprej!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
A ima kdo preveč narcis - navadnih, belih, enojnih in bi jih bil pripravljen izkopati pa podariti za mojo hčerko.
Pravi, da jih bo sicer naročila po spletu, a se ji zdi nekako neprimerno, ker je sicer narcis po naših vrtovih veliko in se hitro razraščajo.
P.S. Ponudbe pod "Odrešim vas viškov." pa hvala vnaprej!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Ta čas je čudovito, ker vsak dan zacveti kaka nova narcisa. Nekatereih lanskih je žal manj, najbrž jim nekaj pri meni ne odgovarja, nekaj se jih bo pa najbrž obdržalo. Nekaj imam pa novih.
Rip van Winkle je tudi letos bogato pognala. Cvetovi pa zelo vlečejo na zeleno.
Te so pa mini.
Borut je na srečanju omenil Tete Boucle. Doma sem ugotovila, da jo imam tudi jaz.
To so mi poslali napačno. Morala bi biti Ice wings.
Rip van Winkle je tudi letos bogato pognala. Cvetovi pa zelo vlečejo na zeleno.
Te so pa mini.
Borut je na srečanju omenil Tete Boucle. Doma sem ugotovila, da jo imam tudi jaz.
To so mi poslali napačno. Morala bi biti Ice wings.
Kakšne lepotice, Plamenka! Lepo jih je gledati, tudi če samo na ekranu.
Moje rumene, polne, so blizu cvetenja. Druge, navadne bele, ki sem jih sadila jeseni, nič ne kažejo popkov, samo listje, pa tudi to ni prav obilno._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Moje rumene, polne, so blizu cvetenja. Druge, navadne bele, ki sem jih sadila jeseni, nič ne kažejo popkov, samo listje, pa tudi to ni prav obilno._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova