Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Zgoraj ste pisali, da se rožmarin rad ukorenini in tule se to lepo vidi. Da bi ga zdaj sadila v kakšen lonček, pa verjetno ni perspektivno. Že tako nimamo nič primernega za prezimovanje lončnic._________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Mislim, da še bo, trenutno še ni (še vse polno začasne gradbene šare)._________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Nekaj let star grm, lepo se je privadil na naše razmere. Samo takole sem ga stisnila skupaj pa je (s pomočjo vmesne snežne odeje) lepo prestal tudi kratkotrajni zimski mraz.
tudi jaz sem ga leta imela v loncu, čez zimo notri. Pa je eno leto bil predolgo zunaj.
letos sem kupila v sparu novega, posadila na njivo, naredila šotorsko oporo in na debelo pokrila s kopreno. Upam, da preživi. Včasih sem par vejic dobila na morju, sedaj so to živo mejo ven dali in posadili neke listnate rastline _________________Lp, Živa
Živa, če tvoj ni preživel, lahko kako vejico potaknem zate. Recimo, da je že aklimatiziran. Rabi pa odcedno peščeno zemljo, v ilovici bi ga znalo hitro zmanjkati.
Muha, pristavljam lonček Ali lahko potakneš kakšno vejico, dve zame? Mi je sicer Mil podarila nekaj vejic, a se v vodi niso ukoreninile. Najbrž ne znam ali pa ni bil pravi čas..._________________naredimo svet lepši