Petrovićevi "stebri"
-
- Site Admin
Petrovićevi "stebri"
(Prenos iz arhiva)
-
Sončna super za tole vprašanje, ker sem se že jaz pripravljala, da malo povprašam o teh stebrih. Zanima me katere vrste vrtnic so za to primerne?
A če climberje poskušaš tako vzgajati ne cvetijo samo na vrhovih?
Prispevek v reviji bi pa tudi jaz rada prebrala, a obstaja kakšen link ali je samo v tiskani verziji?
A če climberje poskušaš tako vzgajati ne cvetijo samo na vrhovih?
Prispevek v reviji bi pa tudi jaz rada prebrala, a obstaja kakšen link ali je samo v tiskani verziji?
-
Ah, oktober 2010
,takrat se je šele dobro začelo
Glede climberjev in ramblerjev in stebrov.....,letos bom pravzaprav posadila 10 tistih pravih ramblerjev, ki naj bi izgledali tako kot Petrovičevi
-upam,in bom bolj vedela, kako in kaj,climberji so za to obliko mogoče malo manj primerni,posebno tisti z debelimi in togimi vejami,sicer pa,če dovolj izraščajo od spodaj, imaš vedno nove, cvetoče veje....
ne vem, če je mogoče dobiti prispevek iz revije drugače, kot v tiskani obliki-sicer se je od takrat že veliko spremenilo
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif)
Glede climberjev in ramblerjev in stebrov.....,letos bom pravzaprav posadila 10 tistih pravih ramblerjev, ki naj bi izgledali tako kot Petrovičevi
ne vem, če je mogoče dobiti prispevek iz revije drugače, kot v tiskani obliki-sicer se je od takrat že veliko spremenilo
-
-