Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jež - Erinaceus

Odgovori
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Mislim, da se jež bolj zakopava v rahel in "topel" material, tu pa je slama udelana v gnezdo.
Sicer v toplem delu leta verjetno tega ne počne ravno, vendar v teh dneh, ko že skoraj diši na zimo bi se pa znal tako obnašati.

Pred leti sem enemu (ne)srečneža ponudil okrevališče in sem ga imel priložnost opazovati od blizu kakšna dva meseca. Se prav mojstrsko zakoplje v rahel material (narezan papir, stare majice, tudi samo zmečkan papir) pri čemer bodice prav umetelno izkoristi.
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Pri meni je ježevka imela mlade v tunelu.

Pred desetimi leti
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

V katerem letnem času je bil to?

Kako dolgo so ostali v tunelu?
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Konec maja (29.5.2014) je bilo. Naslednji dan jih ni bilo več. Verjetno zaradi mojega nadlegovanja.
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Eh pri meni so ježi nehali prihajati. Spat še niso šli, ker je še prezgodaj. Hrano jim pa nastavljam kot vedno. Bomo videli, če se bodo znova pojavili.
Life is like a game ... play it ...

Slika
Odgovori