Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Priprava vrtnic na zimo
Moderator: Melona
Letos sva z možem na okrasne gredice dala folijo proti plevelu, čez pa kamenčke. Tako je/bo tudi pri vrtnicah. Od prej imam nekaj starih vrtnic, teh pred zimo ponavadi nisva zaščitila, pa so doslej preživele vse zime. Nove, ki jih dobim v kratkem, pa mislim, da moram zaščititi. Če jih obsujem z zemljo, se bojim, da se bo ta stresala po kamnih. Razen, če bi kamenje zaščitila s folijo. Kaj pa če bi vrtnice zaščitila samo z zimsko folijo? Bi bilo to dovolj? Na misel mi je prišlo, da bi jih obsula s kamenčki, ki bi jih spomladi odstranila. Ampak ne vem, če bi bilo to v redu.
lepa kata:
_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Lepa kata, tvoje sporocilo sem premaknila v ustrezno temo.
Zascitila si dobro, ce j le cepljeno mesto dva prsta pod zemljo, se boljsa zascita bo pa kar sneg sam.
Vendar, tako na oko je tam prostora za dve vrtnici, razmisli o presajanju, dokler je to se enostavno. Ce nisi sadila ravno patio sort._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Zascitila si dobro, ce j le cepljeno mesto dva prsta pod zemljo, se boljsa zascita bo pa kar sneg sam.
Vendar, tako na oko je tam prostora za dve vrtnici, razmisli o presajanju, dokler je to se enostavno. Ce nisi sadila ravno patio sort._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Garden-ja hvala za odgovor.
Sadila sem, da je dva prsta v zemlji cepljeno. Imam pa 6 vrtnic na 3,50m x 1,70m.
Jude the Obscure // Duftzauber // Duble Delight
x 120x70 // 100x60 // 120x60
Leonardo de Vinchi rdeč // Apricola // Akropolis
x 60x50 cm // 70x50 // 70x50
Ko sem si delala seznam, sem prej vse pregledala in višino in širino, pa da ni preobčutljiva in pa, če je le možno, da diši.
Daj me potolaži Garden-ja, glede na napisano. Tako hudo je, če ima človek velike oči in majhno glavo.
Hvala ti za odgovor in
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Sadila sem, da je dva prsta v zemlji cepljeno. Imam pa 6 vrtnic na 3,50m x 1,70m.
Jude the Obscure // Duftzauber // Duble Delight
x 120x70 // 100x60 // 120x60
Leonardo de Vinchi rdeč // Apricola // Akropolis
x 60x50 cm // 70x50 // 70x50
Ko sem si delala seznam, sem prej vse pregledala in višino in širino, pa da ni preobčutljiva in pa, če je le možno, da diši.
Daj me potolaži Garden-ja, glede na napisano. Tako hudo je, če ima človek velike oči in majhno glavo.
Hvala ti za odgovor in
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...