Priprava vrtnic na zimo
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Letos sva z možem na okrasne gredice dala folijo proti plevelu, čez pa kamenčke. Tako je/bo tudi pri vrtnicah. Od prej imam nekaj starih vrtnic, teh pred zimo ponavadi nisva zaščitila, pa so doslej preživele vse zime. Nove, ki jih dobim v kratkem, pa mislim, da moram zaščititi. Če jih obsujem z zemljo, se bojim, da se bo ta stresala po kamnih. Razen, če bi kamenje zaščitila s folijo. Kaj pa če bi vrtnice zaščitila samo z zimsko folijo? Bi bilo to dovolj? Na misel mi je prišlo, da bi jih obsula s kamenčki, ki bi jih spomladi odstranila. Ampak ne vem, če bi bilo to v redu.
-
-
-
lepa kata:
_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
-
Lepa kata, tvoje sporocilo sem premaknila v ustrezno temo.
Zascitila si dobro, ce j le cepljeno mesto dva prsta pod zemljo, se boljsa zascita bo pa kar sneg sam.
Vendar, tako na oko je tam prostora za dve vrtnici, razmisli o presajanju, dokler je to se enostavno. Ce nisi sadila ravno patio sort._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Zascitila si dobro, ce j le cepljeno mesto dva prsta pod zemljo, se boljsa zascita bo pa kar sneg sam.
Vendar, tako na oko je tam prostora za dve vrtnici, razmisli o presajanju, dokler je to se enostavno. Ce nisi sadila ravno patio sort._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
-
Garden-ja hvala za odgovor.
Sadila sem, da je dva prsta v zemlji cepljeno. Imam pa 6 vrtnic na 3,50m x 1,70m.
Jude the Obscure // Duftzauber // Duble Delight
x 120x70 // 100x60 // 120x60
Leonardo de Vinchi rdeč // Apricola // Akropolis
x 60x50 cm // 70x50 // 70x50
Ko sem si delala seznam, sem prej vse pregledala in višino in širino, pa da ni preobčutljiva in pa, če je le možno, da diši.
Daj me potolaži Garden-ja, glede na napisano. Tako hudo je, če ima človek velike oči in majhno glavo.
Hvala ti za odgovor in
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Sadila sem, da je dva prsta v zemlji cepljeno. Imam pa 6 vrtnic na 3,50m x 1,70m.
Jude the Obscure // Duftzauber // Duble Delight
x 120x70 // 100x60 // 120x60
Leonardo de Vinchi rdeč // Apricola // Akropolis
x 60x50 cm // 70x50 // 70x50
Ko sem si delala seznam, sem prej vse pregledala in višino in širino, pa da ni preobčutljiva in pa, če je le možno, da diši.
Daj me potolaži Garden-ja, glede na napisano. Tako hudo je, če ima človek velike oči in majhno glavo.
Hvala ti za odgovor in
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...