Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moje so šle pa vse v zasip. Blato je, pa še mož ima nek projekt v službi, tako, da sem jih danes nežno zasula. Bojo ninale do pomladi
Jaz imam tudi ..., pa me zanima tole z zasipom. Ali je ok, če vrtnice zasujem z zemljo in jih spomladi posadim?
ja, tako sem jaz letos naredila. Angležinje sem spomladi nato sadila in so tako zrasle Jih moraš pa dati noter postrani, pa zasuti cepilno mesto. Mislim, da so na forumu slike.
Irena, hvala za lepo sadiko. Že raste! Če nas v kratkem ne zamede, bo cvetela, trije popki so gor, listje pa v rinfuzi, pa saj ga letos ne rabi več. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Če ti bo vreme dopuščalo, jih kar posadi, saj zemlja še ni zmrznjena. Pa zasuj jih, da bodo pod kupčkom zemlje poganjki zaščiteni.
Cvetni popki pa verjetno ne bodo zacveteli, saj je bilo to presajanje za sadiko stresno.
Hvala za pohvale. Vesela sem, da so sadike prispele do vas v redu. To mi je dobro izhodišče za naprej Nazadnje urejal/a irenakk 22 Nov 2013 20:54; skupaj popravljeno 1 krat