Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013

Moderator: Melona

Odgovori
klemenv

Odgovor Napisal/-a klemenv »

Sončna je napisal/a:
Moje so šle pa vse v zasip. Blato je, pa še mož ima nek projekt v službi, tako, da sem jih danes nežno zasula. Bojo ninale do pomladi spim

Jaz imam tudi ..., pa me zanima tole z zasipom. Ali je ok, če vrtnice zasujem z zemljo in jih spomladi posadim?
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

klemenv je napisal/a:
Sončna je napisal/a:
Moje so šle pa vse v zasip. Blato je, pa še mož ima nek projekt v službi, tako, da sem jih danes nežno zasula. Bojo ninale do pomladi spim

Jaz imam tudi ..., pa me zanima tole z zasipom. Ali je ok, če vrtnice zasujem z zemljo in jih spomladi posadim?

ja, tako sem jaz letos naredila. Angležinje sem spomladi nato sadila in so tako zrasle Shocked Jih moraš pa dati noter postrani, pa zasuti cepilno mesto. Mislim, da so na forumu slike.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Včeraj sem jih posadila, danes pa nas je pričakal snegec. Sicer pravijo, da je sneg beračev gnoj, tako da upam, da jim dobro dene.
som

Odgovor Napisal/-a som »

Tudi moji sadiki sta zelo lepi. Hvala!_________________Spletna fotogalerija
http://www.wix.com/tomurh/ml
foto blog
https://tomurh.jux.com/
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Irena, hvala za lepo sadiko. Že raste! Laughing Če nas v kratkem ne zamede, bo cvetela, trije popki so gor, listje pa v rinfuzi, pa saj ga letos ne rabi več. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi moja Boule de Neige ima popek in si želim, da bi zacvetela. Wink
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Jaz pa zamujam in jih bom posadila jutri. Če menite da ni dobro, mi povejte.
Pri nas je že malo snegca.
Irena
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Če ti bo vreme dopuščalo, jih kar posadi, saj zemlja še ni zmrznjena. Pa zasuj jih, da bodo pod kupčkom zemlje poganjki zaščiteni.

Cvetni popki pa verjetno ne bodo zacveteli, saj je bilo to presajanje za sadiko stresno.

Hvala za pohvale. Vesela sem, da so sadike prispele do vas v redu. To mi je dobro izhodišče za naprej Very Happy
Nazadnje urejal/a irenakk 22 Nov 2013 20:54; skupaj popravljeno 1 krat
Irena

Hvala,
posadim jutri (bom poglobila že skopane luknje z gnojem in biogenom) Very Happy .

Irena
Irena

Posajen po dežju. Upam da bojo rastle in da bom drugo leto že lahko pri rožarkah kaj objavila Very Happy .

Irena
Odgovori