Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013

Moderator: Melona

irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

filifero je napisal/a:
Katero vrtnico voha punca na tvom avataru? Smile

Gruss an Teplitz, burbonka Very Happy

Sončna, ne vem še. Bomo videli, kaj bo imel na seznamu.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Glih kar gledam Petrovičevo spletno stran in je za dol past Exclamation

Zelo žal mi je, da sem spregledala skupino čajevk. Imam ogledanega Adama, pa še katero.
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Seznam za to pomlad bom dobila čez nekaj dni. Naj bi bilo nekaj sort, ki jih ni bilo na seznamu za jesen 2013.

To, kar vidimo na njegovi strani, bo vse na voljo jeseni 2015, precej pa že letošnjo jesen.

Takoj, ko dobim seznam, sporočim. LP
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Hoho, to bi bilo pa super. Saj sploh ne vem česa ni na njegovi spletni strani Razz Razz Razz
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Irena hvala za vrtnico.Ce bo pomladansko narocilo mozno se pridruzujem.
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Glede nove Petrovićeve spletne strani ... a res ni iskalnika ali ga samo jaz ne najdem?
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hej, tudi jaz ne najdem iskalnika vrtnic = katalog kot je nekač bil z opisaom vsake vrtnice katero ponuja. povsod kamorkoli kliknem se izpiša "napaka". ali je kakšna finta? če kdo ve kako in kaj do vpogleda v njegove vrtnice prosim da mi pove. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Voda, iskalnika tudi jaz ne najdem, do vrtnic z opisom pa pridem tako v firefoxu, kot v explorerju.
Najprej zgoraj levo izbereš 'Roses', dobiš Rose Catergories in izbereš: English Roses, Old Roses ali Warner Roses. V Old Roses dobiš še podkategorije: Albas,..., v ostalih pa že slike vrtnic. Izbereš željeno vrtnico in dobiš opis.

Prenovljena stran je pohvalno urejena. Opisi vrtnic so sistematični, najprej osnovne lastnosti, potem pa pri nekaterih še opis.
voda

plamenka hvala, poskusila bom. čpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

našla, zdi se mi slabša Petrovićeva predstavitev kot prej. mogoče še vedno ne najdem takšno kot jo hvalite drugi (brala nazaj). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori