Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Obrezovanje vrtnic - splošno
Moderator: Melona
Sledite strani v naslednjih mesecih pa boste izvedele.
Če bi se pa rade res naučile, pa se javite kot prostovoljke v Sv. Ivan kjer boste osebno z Vremcem spoznale obrezovanje na posameznih sortah.
Je bila Irenakk lani pa lahko sama pove, kako je._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Če bi se pa rade res naučile, pa se javite kot prostovoljke v Sv. Ivan kjer boste osebno z Vremcem spoznale obrezovanje na posameznih sortah.
Je bila Irenakk lani pa lahko sama pove, kako je._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
V parku Sv. Ivana v Trstu sem srečala g.Vremca, ki je rekel da naj bi bilo obrezovanje vrtnic v Valdoltri mišljeno za ta vikend a vremenska napoved je slaba. Kasneje pride na vrsto obrezovanje v Sv.Ivanu. Danes so počasi začeli z dvemi njihovimi delavci obrezovati na gredi pokrovnih vrtnic. Samo nekaj malega je porezano. Vse že brsti._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
-
Zanimiv link za tiste, ki ne utegnejo v Valdoltro, Sv. Ivan ali Verono,...
http://urbanext.illinois.edu/roses/prune.cfm
lp_________________MAID MARION
http://urbanext.illinois.edu/roses/prune.cfm
lp_________________MAID MARION