Campanula - zvončnica

Odgovori
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Letos se je lepo razrasla karpatska zvončnica, kljub suši tudi lepo cvetela.

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
ciklama

Odgovor Napisal/-a ciklama »

Imam takšno zvončnico ki jo je prikazala silva30. Se kar hitro razrašča in če bi kdo imel željo jo imeti naj se javi.
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

jaz bi jo z veseljem sprejela na svoj vrt, bi šlo po pošti mogoče?_________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Ciklama, kdaj pa cvetijo tvoje?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
ciklama

Ker je silva30 prikazala več rastlin naj omenim da je moja bela z približno 50 cm stebla in po steblu beli zvončki(taka kot je na sliki).Rzmnožuje se z deljenjem korenin in se lahko pošlje po pošti.Cveti pa če se ne motim junija.Kdor bi jo rad naj pošlje naslov.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Moja je plava in se tudi da dobit.Se zelo rada razseje po vrtu(morda zato ker jo ne želim Laughing )
ciklama

Za plavo sem pa jaz interesent.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Ciklama,dobiš
Jasminka

Odgovor Napisal/-a Jasminka »

Imam semena nizke modre zvončnice (če ni morda celo zvončnik kot opisuje Rene). A bo letos že zacvetela, če jo sedaj posejem?
Odgovori