Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Jagodnjak - Fragaria
tinko je napisal/a: |
Zanima me tudi, ali ima kdo od forumovcev posajene tudi bele in rumene jagode na svojih gredicah? |
Sem predlani že sejala rumene in bele jagode in prav tako rdeče vse mesečne iz Estonije, so zelo lepo ven prišle, potem pa sem jih razsadila po škarpi in so že prav velike in goščave.
pepa6 je napisal/a: |
Vsi ki bi radi letos nabavili sadike jagod sporocam da jih po 50 komadov za 35€ prodaja Sivis.Gre za sorte Elsanta,Dely in Irma. Albion, Elsanta in Clery prodaja Baronove jagode, gre za jagode z golo korenino, cena sadike je 0,90€. |
V Sivisu imajo če kupiš 250 kom, ceno za Irmo po 0,40 € kom. Tako, če kdo želi lahko skupaj nabavimo: Vzamem jih 50 največ 100, je kdo zraven?