Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Prvi cvetovi 2014
Moderator: Melona
-
- Site Admin
Prvi cvetovi 2014
(Prenos iz arhiva)
No ni ravno prvi v 2014, Garden-ja se je prva razcvetela je pa gotovo letošnji. Iceberg cl. naj bi bil uradno prvi. Banksia Luthea nastavlja prve cvetove in še marsikatere uhajajo iz okvirjev. Nekatere še nimajo niti do kraja razvitih listkov in že nastavljajo popke. Louis Odier npr. Nisem hotela tako hitrega začetka, a jaz si tudi ne morem več zatiskati oči, da se dogaja.
Vrtnice hitijo slediti naravi. Še dobro, da sem jih tako zgodaj pognojila.
_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Vrtnice hitijo slediti naravi. Še dobro, da sem jih tako zgodaj pognojila.
_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
O, hudoo, pri nas so komaj odcveteli zvončki, začenjajo trobentice, vijolice - vrtnice sem komaj dobro obrezala, poganjajo prvi listki... Sezona bo letos torej kar dolga....Me veseli, da bomo spet uživali ob pogledu na rezultate našega truda (kljub opraskanim rokam in drugim tegobam, ki spremljajo lepoto vrtnic)