Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi 2014

Moderator: Melona

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Prvi cvetovi 2014

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

No ni ravno prvi v 2014, Garden-ja se je prva razcvetela Laughing je pa gotovo letošnji. Iceberg cl. naj bi bil uradno prvi. Banksia Luthea nastavlja prve cvetove in še marsikatere uhajajo iz okvirjev. Nekatere še nimajo niti do kraja razvitih listkov in že nastavljajo popke. Louis Odier npr. Nisem hotela tako hitrega začetka, a jaz si tudi ne morem več zatiskati oči, da se dogaja.
Vrtnice hitijo slediti naravi. Še dobro, da sem jih tako zgodaj pognojila.

_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

O kako lepo... ne morem verjeti 200 km narazen pa taka razlika... Pri meni v večini samo še napeti brsti, nekatere z miniaturnimi listki.

Torej je sezona 2014 uradno odprta. Naj traja čim dlje. Razvajajte nas s slikicami še naprej, da bomo tudi celinci lažje dočakali svoje prve popke.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Jaz se še vedno sprašujem, v katero sezono naj dam vse te popke in cvetke.

Je pa lepo, se strinjam, sploh zadnje dni, ko je v zraku že čisto prava pomlad._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

O, hudoo, pri nas so komaj odcveteli zvončki, začenjajo trobentice, vijolice - vrtnice sem komaj dobro obrezala, poganjajo prvi listki... Sezona bo letos torej kar dolga....Me veseli, da bomo spet uživali ob pogledu na rezultate našega truda (kljub opraskanim rokam in drugim tegobam, ki spremljajo lepoto vrtnic)
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Pri meni je primat prevzela Purezza. Par cvetov je že odprtih.

doli

Naslednji dan ji je sledila Canary Bird.

Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

uauuu, Doli, pri tebi že cveti. Very Happy Tale Canary Bird je prav nekaj posebnega. Lepo.
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Doli kera huda vrtnica. Krasne barve. Kakšen grm pa naredi?
doli

Kar velik grm . Moj je star štiri leta, v višino 1,5m, širina približno 3m. Bom poslikala, ko se razcveti.
Odgovori