Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kdo jo pozna ?
Zuf slikce nimam ,
ampak če pogledaš sliko nad tvojim vprašanjem,sta prva dva klična lista zelo podobna,mogoče bolj podolgovata
sta malček močnejša in sta malo bolj kosmata na otip
Doli,tole me spominja na motovilec._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
ampak če pogledaš sliko nad tvojim vprašanjem,sta prva dva klična lista zelo podobna,mogoče bolj podolgovata
sta malček močnejša in sta malo bolj kosmata na otip
Doli,tole me spominja na motovilec._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Citiram: |
Tukajle sem pa še sama nekaj pritaknila - kdo ve kaj je to Wink . Našla sem na sprehodu v gozdu. |
Hm, kdo le kdo? Recimo da pravi, da ko bo velika, bo postala bukova miza. Upam, da le ne zgolj drva.
Citiram: |
Tudi mene spominja na motovilec. Semenca je nekdo naročil preko interneta, pozabil kaj je izbral, na vrečkah so bile samo oznake v številkah. Seme rjav prah, tri različne, rastlinica izredno grenka. Počakamo, pa vidimo. |
Bega me le omemba grenkobe, sicer pa sem tudi sam videl motovilec. Počakajmo.