Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paprike 2014

Odgovori
gun

Odgovor Napisal/-a gun »

Torej uporabil sem tole gnojilo

Dal sem pol pesti v litr vode počakal da se malo namaka in zalil dva paradižnika in papriki.
Kdaj se pokaže znak predoziranja ali slabosti v primiru da sem preveč pognojil?
paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

ta bo ok,le minimalno ga nucaj na začetku.
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Koliko krat pa je potrebno gnojiti sedaj, ko je paprika prepikirana? Kaj za paradižnik velja enako. Imam tekoče gnojilo. Kako naj ga doziram? Lani sem jih gnojila z algami komaj takrat, ko sem jih dala v rastlinjak na balkonu. Hvala za odgovor.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Eno papriko (ono oranžno do Vode) sem prezimila pod stešnim oknom in danes ima kar nekaj popkov, jutri jo presadim, da bi imela kaj hrane. Wink
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Takole se pa danes prvič na svežem zraku sonči/senči velik del čilijev, paprike, jajčevci in en paradižnik. V zimskem vrtu, kjer so bili, ki gleda na severovzoh, od pikiranja do danes ni bilo potrebe po zalivanju. Danes jih bom tudi prvič pognojila s Protifertom.

lera

Odgovor Napisal/-a lera »

vau Very Happy super_________________lp

Lera
http://lera.moj-album.com
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Joj, joj Plamenka kakšne lepe sadike imaš. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Hvala obema. Wink Upam, da bodo preživele, ker poglejte, kaj se je zgodilo, ker ene gajbice nisem cele napolnila z lončki. Very Happy

Domnevam, da mi je zadnjič prav on podrl podrl lončke z nageljčki v malem rastlinjaku. Rolling Eyes
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Ja kakšni lepotci. Sej ne morš zamerit taki ljubki kepici:)
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Če pa je taka lepa muca in ti čuva paprike. jaz, jaz! jaz, jaz! lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Odgovori