Ameriška borovnica - Vaccinium corymbosum - I.
-
Danes sem opazil prvo čebelico - kot prvi so se odprli cvetovi na sorti Patriot (vendar je posajena na bolj sončni legi kot Bluetta in druge zgodnje sorte):
Komaj čakam, da letos pokaže Chandler (levo) svoje vrline, Brigitta (desno) pa tudi zapušča otroška leta:
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Komaj čakam, da letos pokaže Chandler (levo) svoje vrline, Brigitta (desno) pa tudi zapušča otroška leta:
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
-
- Kraj: Ljubljana
Če imaš pripravljeno stalno mesto, jih lahko posadiš tudi tam.
Prednost pred presaditvijo v večji lonec: manj dela kot z lončnico, in manj skrbi, kot npr. pregrevanje lonca/korenin, izsuševanje substrata.
Pa hitrejša rast - posledično.
LP
P.S. moji pinkici sta bili na gredo posajeni 16. aprila 2013, ob obletnici napravim kakšno fotko._________________mfranc
Prednost pred presaditvijo v večji lonec: manj dela kot z lončnico, in manj skrbi, kot npr. pregrevanje lonca/korenin, izsuševanje substrata.
Pa hitrejša rast - posledično.
LP
P.S. moji pinkici sta bili na gredo posajeni 16. aprila 2013, ob obletnici napravim kakšno fotko._________________mfranc
-
-
iBojan je napisal/a: |
Ne boste verjeli, ko sem kupil pinkice sem ob prvem obisku obija videl, da jih imajo. In to kar lepe. Tako, da sem kar takoj 2 vzel ,) So pa 3 letne, cca 60cm velike ter 17€ težke ![]() |
Pa kaj so to zdaj te pinkice? Kakšna dekleta s homoseksualnimi nagnjenji?
Glede na temo bi lahko bile borovnice, ki cvetejo rožnato. Evo, ampak če smo na vrtnem forumu, a ne bi bilo prav, da se izražamo kot je davno začrtal Karl Linne, ne pa bolj tako, kot se pogovarja mularija na ulicah...
-
- Kraj: Ljubljana