Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ameriška borovnica - Vaccinium corymbosum - I.
Danes sem opazil prvo čebelico - kot prvi so se odprli cvetovi na sorti Patriot (vendar je posajena na bolj sončni legi kot Bluetta in druge zgodnje sorte):
Komaj čakam, da letos pokaže Chandler (levo) svoje vrline, Brigitta (desno) pa tudi zapušča otroška leta:
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Komaj čakam, da letos pokaže Chandler (levo) svoje vrline, Brigitta (desno) pa tudi zapušča otroška leta:
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Če imaš pripravljeno stalno mesto, jih lahko posadiš tudi tam.
Prednost pred presaditvijo v večji lonec: manj dela kot z lončnico, in manj skrbi, kot npr. pregrevanje lonca/korenin, izsuševanje substrata.
Pa hitrejša rast - posledično.
LP
P.S. moji pinkici sta bili na gredo posajeni 16. aprila 2013, ob obletnici napravim kakšno fotko._________________mfranc
Prednost pred presaditvijo v večji lonec: manj dela kot z lončnico, in manj skrbi, kot npr. pregrevanje lonca/korenin, izsuševanje substrata.
Pa hitrejša rast - posledično.
LP
P.S. moji pinkici sta bili na gredo posajeni 16. aprila 2013, ob obletnici napravim kakšno fotko._________________mfranc
iBojan je napisal/a: |
Ne boste verjeli, ko sem kupil pinkice sem ob prvem obisku obija videl, da jih imajo. In to kar lepe. Tako, da sem kar takoj 2 vzel ,) So pa 3 letne, cca 60cm velike ter 17€ težke |
Pa kaj so to zdaj te pinkice? Kakšna dekleta s homoseksualnimi nagnjenji?
Glede na temo bi lahko bile borovnice, ki cvetejo rožnato. Evo, ampak če smo na vrtnem forumu, a ne bi bilo prav, da se izražamo kot je davno začrtal Karl Linne, ne pa bolj tako, kot se pogovarja mularija na ulicah...