Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paprike 2014
ČE je sicer rastlina zdrava in list lepo zelen in brez pršic, potem se mi zdi, da je Ivčk enkrat napisla, da je tako vihanje mogoče zaradi nenadnega močnega zalitja s kakim gnojilom. zeleni del lista na hitro zraste, žile pa ga ne dohitevajo. No, tole je pač ena izmed mnogih možnosti...._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Tudi pri meni se to dogaja in rastlinam bi težko kaj manjkalo, so zelo zdrave.
Ne znam si drugače razlagati, kot da je razlog v dneh, ko sonce nabija, bogim rastlinam je v lončkih gotovo zelo vroče, ne glede na barvo lončkov, prostora je malo in se "preveč" zagreje.
Zelo pomaga, če rastline pršim z vodo zjutraj in zvečer.
Ne znam si drugače razlagati, kot da je razlog v dneh, ko sonce nabija, bogim rastlinam je v lončkih gotovo zelo vroče, ne glede na barvo lončkov, prostora je malo in se "preveč" zagreje.
Zelo pomaga, če rastline pršim z vodo zjutraj in zvečer.
Tako, danes so šle vse moje paprike v zemljo. S feferoni in čiliji vred. Tuto kompleto 35 sadik! Pa saj se sama sebi zdim zmešana, ko jih imam toliko
Ne da se mi še en teden čakat zaradi ledenih. Če bo treba, bom pa kopreno gor vrgla, pa bo. Navajene so pa tako ali tako že vsega hudega, saj so že dooooolgo zunaj na balkonu ;)
Ne da se mi še en teden čakat zaradi ledenih. Če bo treba, bom pa kopreno gor vrgla, pa bo. Navajene so pa tako ali tako že vsega hudega, saj so že dooooolgo zunaj na balkonu ;)
Irenca, saj ti dam za prav. Zakaj čakati, če je pa vreme idealno? Morda jih bo nekoliko šokirala napovedana ohladitev v začetku prihodnjega tedna, zato ne bi bilo slabo, če jim v oblačnih dneh vsaj na začetku povezneš čez kopreno, da jih mrzla vlaga ne dobi. Govorim predvsem za čilije, ki so bolj toplotno zahtevni..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A