Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paeonia - potonika - zelnata trajnica

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Pri meni pa raste zeljnata roza, a je tudi tik pred cvetenjem._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Potonke se presaja v drugi polovici septembra.

Če so ti zanimive te iz zadnje fotografije, lahko dobiš pošteno korenino, od belih so mi pa eno z bagerjem popolnoma uničili, oni z rožnato sredino pa prepletli korenine z jekleno mrežo, da je ne morem izkopat Evil or Very Mad .
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Z veseljem bi jih imel,so pa tudi rumene,pa verjetno še kakšne druge barve,dam zato kaj drugega.
Lp iz Prekmurja
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Belo mas rezervirano pri meni. Sam prosim spomni me ce slucajno pozabim.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Rumene so, vsaj, kolikor jih jaz poznam, lesnate.
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Super,bom spomnil.Sem nekje bral,pa se sedaj ne spomnim točno,da so zelnate potonike tudi v rumenih tonih,bom prebrskal,kje je to pisalo.
Lp iz Prekmurja
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

robert je napisal/a:
Z veseljem bi jih imel,so pa tudi rumene,pa verjetno še kakšne druge barve,dam zato kaj drugega.
Lp iz Prekmurja

Robert, sem si zapisala. Takrat bom pogledala, pri kateri bi se dalo še kaj odškrniti. Več na ZS.

Menjava avgusta: potonke za alojzijevo lilijo Wink .
trajnice

Odgovor Napisal/-a trajnice »

Če bi se kdo rad preizkusil pri razmnoževanju potonik, bi mu morda prišel prav članek na to temo. Najdete ga na www.trajnice.com. Kar na prvi strani, ne bo ga treba iskati.

Je pa to delo le za potrpežljive in vztrajne, pa ob tem seveda tudi radovedne.

Jožica_________________Trajnice Golob Klančič, naravi prijazno vrtnarjenje
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Moje lepotice
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Joj ... res so lepotice.
Odgovori