Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi 2014

Moderator: Melona

Odgovori
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Hura pa imam prvi cvet, oz. kar 4 Very Happy . Na vsaki vrtnici po dva. Sicer mislim, da sem pri tem imela malo pomoči zaradi primorskega vpliva. Vrtnici sem pripeljala letos spomladi od Irene...

White Grootendorst
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Pa bo white???
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, belega imaš? Kako je lep! Meni ravno ta manjka do zbirke vseh treh. Wink A mi še nekaj časa ne bosta cvetela.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Saj tudi pri meni še ne bi, če ne bi bila uvožena iz toplih krajev Wink . Sta stebelna, za moj okus malo previsoko cepljena, ker jih res gledam navzgor... bolje bi bilo, če bi bila vsaj 20 cm nižja. Drugače pa zelo lepa.
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Prvi cvet ... Old blush.
Vrtnica je bila posajena jeseni in je vsa v popkih.

Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Isaan vidim da je cvet malo sportiran. Na Hmf je tudi en tak primer, pa da se vrne s kakšnim cvetom spet na roza.

Marjeta in ostali s prvimi cvetovi uživajte._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Sem premišljevala kam naj se dam,ali v rožnik ali tule,pa za rožnik bo še prilika Laughing

rapsody in blue

alchimist

ST Swithum

a shropshire lad

john hopper

souv de a, levalie

belvedere

colette

henrik schultheis

naslednjić pa malo več v rožniku...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

TanjaTT krasne sem se ravno pritoževala,kaj tako skrivate vaše lepotičke pa si ravno nalagala.Lahko bi to krasoto dala tudi pod rožnik._________________LP
E.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

no, pa še par mojih prvo odpirajočih se cvetov, slikano je s tablico, zato ni močne ostrine

Eyes for you

Rhapsody in blue

Mme Isaac Perreir (moja najljubša vrtnica, poleg Mme Hardy

Hermosa

Mme Pierre Oger (s potrganimi listi, ker jo je napadla črna pegavost)

Rosa Scabrosa

Ostale so polne popkov, komaj čakam._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Nazadnje urejal/a bobolino 11 Maj 2014 20:34; skupaj popravljeno 1 krat
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Krasna barva Rhapsody in blue.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

V živo je še malo bolj intenzivna!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori