Hura pa imam prvi cvet, oz. kar 4 . Na vsaki vrtnici po dva. Sicer mislim, da sem pri tem imela malo pomoči zaradi primorskega vpliva. Vrtnici sem pripeljala letos spomladi od Irene...
White Grootendorst Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala. Pa bo white??? Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Saj tudi pri meni še ne bi, če ne bi bila uvožena iz toplih krajev . Sta stebelna, za moj okus malo previsoko cepljena, ker jih res gledam navzgor... bolje bi bilo, če bi bila vsaj 20 cm nižja. Drugače pa zelo lepa.
TanjaTT krasne sem se ravno pritoževala,kaj tako skrivate vaše lepotičke pa si ravno nalagala.Lahko bi to krasoto dala tudi pod rožnik._________________LP E.
no, pa še par mojih prvo odpirajočih se cvetov, slikano je s tablico, zato ni močne ostrine
Eyes for you
Rhapsody in blue
Mme Isaac Perreir (moja najljubša vrtnica, poleg Mme Hardy
Hermosa
Mme Pierre Oger (s potrganimi listi, ker jo je napadla črna pegavost)
Rosa Scabrosa
Ostale so polne popkov, komaj čakam._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose." Anne BrontëNazadnje urejal/a bobolino 11 Maj 2014 20:34; skupaj popravljeno 1 krat