Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Asimina - Asimina triloba
Ojla.
Tudi moje Asimine se še kar držijo vejic. A kako bo naslednji teden neupam napovedat saj naj bi zelo hitro močno zagrelo.
Slika narejena danes obeta mnogo?
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Tako in podobno izgleeda na vseh vejah in na obeh asiminah Sanflower.
Lp.Ivan._________________Veselo na delo !
Tudi moje Asimine se še kar držijo vejic. A kako bo naslednji teden neupam napovedat saj naj bi zelo hitro močno zagrelo.
Slika narejena danes obeta mnogo?
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
Tako in podobno izgleeda na vseh vejah in na obeh asiminah Sanflower.
Lp.Ivan._________________Veselo na delo !
zuf je napisal/a: |
Vau, lepe so! Naj ti jih čim več zrase in naj bodo zelo dobre. Lp. |
Zuf.
Tudi na našem koncu je bilo obetavno.Če bi se pred enim tednom hvalil, bi danes požrl izjavo- NIČ NE BO MARMELADE iz ASIMIN, kljub trudu.Ali je vreme zagodilo,ali pa ker nisem imel klobuka in "palete" v roki.
Pa v vednost, da nisem edini na Goriškem.So pa bili takšni stvori, letošnji posnetek, kjer sistem ne mora vzdržati glede plodov iz enega cvetu.
lp. Vinkoz
lepa kata je napisal/a: |
Pozdravljen Mene pa zanima kako visoko je to drevo. Bojim se namreč, da imam posajeno Asimino preblizu hiše. Hvala za odgovor tistih, ki imate že bolj odrasle Asimine lp |
Odgovor najdeš na prvi strani! Na naslednjih pa gotovo tudi še marsikaj, kar ti bo pri negi asimine prav prišlo.