Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mavrični kotiček
Moderator: Melona
-
- Site Admin
Mavrični kotiček
(Prenos iz arhiva)
Vsak dan se z veseljem sprehodim do svojih vrtnic in drugih rožic ter pogledam, kaj je novega. Večino vrtnic imam od jeseni in bom tule spremljala njihov razvoj od začetka.
Falstaff: najprej sem sicer nameravala naročiti Shakespeare 2000, vendar je hčerka namesto njega izbrala Falstaffa, ki se je včeraj začel odpirati:
Danes pa je Falstaff že popolnoma odprt in lepo diši:
Roger Lambelin, ki je poleg Falstaffa, ima že 2. cvet:
Žametno rdeča neznanka: ko sem jo pred leti kupila, si nisem zapisala njenega imena , niti nisem vedela, da je tako nizka, saj so njeni cvetovi skoraj večji, kot ona sama:
Tole je pa Aspirin, pokrovna vrtnica:
Falstaff: najprej sem sicer nameravala naročiti Shakespeare 2000, vendar je hčerka namesto njega izbrala Falstaffa, ki se je včeraj začel odpirati:
Danes pa je Falstaff že popolnoma odprt in lepo diši:
Roger Lambelin, ki je poleg Falstaffa, ima že 2. cvet:
Žametno rdeča neznanka: ko sem jo pred leti kupila, si nisem zapisala njenega imena , niti nisem vedela, da je tako nizka, saj so njeni cvetovi skoraj večji, kot ona sama:
Tole je pa Aspirin, pokrovna vrtnica:
Hvala, Bobolino! Z zastirko sem tudi jaz zaenkrat zelo zadovoljna.
Tole naj bi bila, kot je napisala Tagetes, The Queen Elizabeth Rose:
Alan Titchmarsh (ta je od sina, zaradi imena ) ima zaenkrat samo popke:
Masquerade bo kmalu odprla svoja socvetja. Ko bo odcvetela, jo bom privezala h kolu. Upam, da mi jo bo uspelo usmeriti v spiralo:
Miniaturna vrtnica, žal brez imena:
F.J. Grotendorst je zaenkrat v posodi:
Nazadnje urejal/a Plamenka 23 Maj 2014 20:33; skupaj popravljeno 1 krat
Tole naj bi bila, kot je napisala Tagetes, The Queen Elizabeth Rose:
Alan Titchmarsh (ta je od sina, zaradi imena ) ima zaenkrat samo popke:
Masquerade bo kmalu odprla svoja socvetja. Ko bo odcvetela, jo bom privezala h kolu. Upam, da mi jo bo uspelo usmeriti v spiralo:
Miniaturna vrtnica, žal brez imena:
F.J. Grotendorst je zaenkrat v posodi:
Nazadnje urejal/a Plamenka 23 Maj 2014 20:33; skupaj popravljeno 1 krat
Oo, tudi mene je osupnila tvoja zastirka. Prav zanima me, kako jo bodo sprejele vrtnice.
Vem, da ponekod v Franciji zastirajo vinograde s kamenjem, ki v toplih dneh obdrži toploto tudi zvečer in to bi naj na nek ugoden način vplivalo na grozdje. Ne vem več kako, a pri njih to dela. Me res zanima, če bodo zadovoljne tudi vrtnice._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Vem, da ponekod v Franciji zastirajo vinograde s kamenjem, ki v toplih dneh obdrži toploto tudi zvečer in to bi naj na nek ugoden način vplivalo na grozdje. Ne vem več kako, a pri njih to dela. Me res zanima, če bodo zadovoljne tudi vrtnice._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
malo bom smetila - imela sem ga na prejšnjem forumu, in ko sem vse lepo pripravila, skupaj z materialom, in novimi zapisi, da objavim na tem forumu, so nam vlomili v hišo in odnesli računalnik z vsemi fotografijami zadnjih 10 let. In se še zdaj ne morem pripraviti, da kaj napišem, ker so spomini še sveži._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Anne Brontë
1vrtnica, tudi mene zanima, kako se bodo počutile ob taki zastirki. Moje mnenje je, da bi jo morale na celini dobro sprejeti, pa še v senci imajo vsaj malce več svetlobe. Po tistem, ko sem prišla na idejo, da bi imela prod, sem tudi v neki knjigi videla vrtnice s tako zastirko.
Joj, Bobolino, potem pa verjamem, da se težko pripraviš to narediti. Saj se ne mudi.
Joj, Bobolino, potem pa verjamem, da se težko pripraviš to narediti. Saj se ne mudi.