Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2014
Ima kdo kakšne konkretne izkušnje z lučmi? Razmišljam, da bi si do začetka naslednje sezone nabavil reflektor z eno MH žarnico (250W, 20.000 lumnov) Sadike bi osvetljeval od januarja do marca in sicer po 4 ure zjutraj ter 4 ure zvečer, preostanek dneva pa bi bile na naravni svetlobi z vzhodnega okna... Vsak nasvet bi mi bil več kot dobrodošel, ker s tovrstnim gojenjem nimam nobenih izkušenj.
Aja, osvetljevanje s fluo cevmi me ne zanima - zgolj MH ali HPS žarnice.
Aja, osvetljevanje s fluo cevmi me ne zanima - zgolj MH ali HPS žarnice.
Koliko pa pomaga ta mreža, če je velikost pelodnih zrn od 10 in 180 μm (0,01mm do 0,18mm)??
Vir:
http://iza2.zrc-sazu.si/sites/default/files/p5-palinologija-osnove-eko-rastlin.pdf
Vir:
http://iza2.zrc-sazu.si/sites/default/files/p5-palinologija-osnove-eko-rastlin.pdf
Spiridon je napisal/a: |
Ima kdo kakšne konkretne izkušnje z lučmi? Razmišljam, da bi si do začetka naslednje sezone nabavil reflektor z eno MH žarnico (250W, 20.000 lumnov) Sadike bi osvetljeval od januarja do marca in sicer po 4 ure zjutraj ter 4 ure zvečer, preostanek dneva pa bi bile na naravni svetlobi z vzhodnega okna... Vsak nasvet bi mi bil več kot dobrodošel, ker s tovrstnim gojenjem nimam nobenih izkušenj. Aja, osvetljevanje s fluo cevmi me ne zanima - zgolj MH ali HPS žarnice. |
Osebno bi vrgel oči na LED luči