Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Tobak
Uh, kaj je zdaj to: moji štirje tobaki na vrtu so zelo lepo delali, na sončnem mestu, zemlja zastrta s slamo, večkrat zaliti v tisti hudi vročini. Od včeraj so pa vsi štirje vidno slabi: malo povešajo liste, malo bledi se mi zdijo, nobene prejšnje živahnosti. Liste sem pogledala od spodaj, pa nisem videla kakšnih zajedalcev, ampak bilo je oblačno in malo mračno. Jih zebe ali kaj? Se bodo popravili, ko se otopli?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Takale žalost je zdaj od mojih tobakov:
Od blizu se zdaj vidijo neke drobne mušice na spodnji strani listov:
Jim lahko še kako pomagam? Tole propadanje je videti hudo hitro
Enega imam še na balkonu, pa ni videti nič prizadet._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Od blizu se zdaj vidijo neke drobne mušice na spodnji strani listov:
Jim lahko še kako pomagam? Tole propadanje je videti hudo hitro
Enega imam še na balkonu, pa ni videti nič prizadet._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova