Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Izlet v rožnik Francnlov Kuk
Moderator: Melona
Prav začutiš kolko ljubezni do narave se izliva v njenem vrtu. Celo enciklopedija rastlin zajameš z enim pogledom. In res je, da tisti, ki so pridni so to vsestransko. Saj ne veš kaj te bolj očara - vrt, kaktusi, orhideje, torbe ...
mož... ops ...njegove slike in napotki za slikenje
Moj poklon!_________________Življenje naj bo podobno vzkliku, ne določasnemu pojasnilu.
mož... ops ...njegove slike in napotki za slikenje
Moj poklon!_________________Življenje naj bo podobno vzkliku, ne določasnemu pojasnilu.
muha je napisal/a: |
arena, čudovit vrt in vrtnice! Garden-ja, mogoče bi se pa ravno med temi našla tudi slika za Gartlc? Kaj misliš? |
Ups, videla šele danes.
Ja, tudi Poezija je že predlagala enako. Katera od tistih, ki ima plot v ozadju.
Meni je seveda fajn, ko so vrtnice zraven. _________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...