Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Česen 2014
-
- Prispevkov: 1193
- Pridružen: Ne Jul 07, 2013 2:00 am
Ja, Voda, kakšna lepa česnova tihožitja si nam pripravila in kakšen znanstven pristop. Kapo dol in hvala.
Kaj se je pokazalo, ko si ga izkopala-izgleda, da ni bil nič bolan in, da je samo tako zgodaj dozorel. Po tem, kako izgleadjo stroki bi rekla, da je kar dobro zrel... Letos pa boš samooskrbna kar se česna tiče, a ne?_________________naredimo svet lepši
Kaj se je pokazalo, ko si ga izkopala-izgleda, da ni bil nič bolan in, da je samo tako zgodaj dozorel. Po tem, kako izgleadjo stroki bi rekla, da je kar dobro zrel... Letos pa boš samooskrbna kar se česna tiče, a ne?_________________naredimo svet lepši
Hm, če prav razumem, je bilo tole 5 glavic, ki so razpadle na posamezne stroke(?). Kot je rekel Bicikel, se to zgodi, če ga prepozno izpulimo- ampak tako "raztreščenega" še nisem videla. Tudi ne, da bi imel vsak strok že svoj odganjek. Kakšnih posebnih izkušenj s prezorejnim nimam, pravijo pa, da se tak česen slabše skladišči-začne zgodaj odganjati..._________________naredimo svet lepši
Takle česen sem imela lansko leto ,hm na okusu malo bolj zgubi svojo pikantnost skladiščenje preživi samo mora bit bolj na zračnem mestu ali tud bolj suh prostor ,imela pa sem ga vsa tja do zgodne pomladi sevada sem ga bolj koristla v mineštrah ,za obdelavo pri prašiču ki gre meso za dimljenje meje pa mama rešila.